Rådgivning

NORDKJÆR gør det muligt for store og små organisationer, at låse op for ny vækst og få succes i den digitale økonomi, hvor blandet andet innovation, digitalisering og forandringer kræver mange ressourcer.

Ved at kombinere Best Practice og masser af praktisk erfaring fra danske og udenlandske organisationer, hjælper NORDKJÆR private virksomheder med at sikre at strategisk fokus og højne eksekveringsevnen.

Innovation og digitalisering efterspørges af bestyrelse, direktion og ledelse i stort set alle danske virksomheder i dag, men det er ofte svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft, der råder over den detaljerede teoretiske indsigt, den praktiske erfaring med eksekvering og værktøjerne til en succesfuld, langvarig og effektiv innovations- og digitaliseringsindsats.

Derfor assisterer NORDKJÆR med rådgivning og stiller forandringsagenter til rådighed. Vi hjælper med at afdække, hvad det optimale fokus er for den enkelte virksomhed. Hvilken strategisk tilgang skal virksomheden satse på og hvordan håndterer I det i praksis? Hvis det ønskes, træder NORDKJÆR også til i forhold til den praktiske eksekvering.

Rådgivningen kan ydes gennem eksempelvis strategisessioner, hvor vi vender problematikker og emner der er vigtige for et af de tre omtalte fokusområder, men kan også indgå som en del af en større samlet indsats.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om alle nyheder så som inspirationsture, cases, kurser, ydelser, artikler o.lign. 

NORDKJÆR ApS

Stakladen 68
9380 Vestbjerg

+45 20 82 85 64
e-mail

FØLG NORDKJÆR