Foredrag

NORDKJÆR holder foredrag om innovation, ‘The Gender Data Gap’ og kønsdata som vækstdriver, marketing, datalogisk tænkning/Computational Thinking og meget andet.

Send gerne en forespørgsel via email for nærmere info, samt for specifikke datoer hvis du er interesseret i foredrag til din virksomhed, dit netværk, din forening eller lignende.

The Gender Data Gap & Kønsdata som vækstdriver

De fleste produkter og services er i dag baseret på den mandlige prototype og der er en meget stor kommerciel mulighed i at afdække, samt analysere data om kvinder. De fleste virksomheder vil nemlig have mulighed for at blive datadrevne omkring optimering af virksomhedernes produkter og udbud til kvinder.

Samtidig er der nogle generelle bevægelser i samfundet, der gør det ekstra interessant at fokusere på de kvindelige kunder. De tendenser afdækkes også i bogen og der vil være masser af eksempler og statistik, der giver et godt indblik i udviklingen.

I første halvår af 2020 udkommer bogen ‘Pink Data’, som beskriver et nyt forretningsparadigme, hvor virksomheder driver produktudvikling, så produkterne OGSÅ optimeres til kvinder.

Kom til foredrag og hør om statistikkerne, de forbløffende eksempler på hvordan produkter og services er optimale for mænd … og knap så optimale for kvinder, potentialet i data om kvinder og tendenser i samfundet der gør disse data specielt interessante.

Der vil blive serveret lidt varmt og koldt at drikke til arrangementet.

>> Hold øje med siden. Der kommer løbende ny information om event’en.

Få besked når du kan købe bogen. Skriv dig op på siden her.

Tid og sted

Tid
5. marts 2020 – kl. 8:30 – 10:30

Sted
GrowAAL, C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg

Pris
Gratis deltagelse – men tilmelding er nødvendig. Tilmelding senest d. 3. marts.

Tilmelding

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om alle nyheder så som inspirationsture, cases, kurser, ydelser, artikler o.lign. 

NORDKJÆR ApS

Stakladen 68
9380 Vestbjerg

+45 20 82 85 64
e-mail

FØLG NORDKJÆR