Få en 'second opinion'

Er du på vej til -eller har du underskrevet en kontrakt om SEO, hjemmeside, online annoncering eller lignende –  og er du usikker på, hvordan du præcist skal forholde dig til den, eller hvad du skal kræve?

Så kan vi assistere dig!

Vi hjælper dig

Få en 'second opinion'

Står du overfor at skulle købe en ny hjemmeside, eller indgå i et samarbejde med et bureau omkring hjemmeside, marketing, SEO eller andet omkring din online tilstedeværelse – så tilbyder vi et uvildigt blik på dine behov, samt den løsning leverandørerne har givet tilbud på. Populært sagt en “second opinion”.

En second opinion er god for dig, hvis du har brug for et sæt nye øjne og et kritisk blik på den værdi og den gevinst, som måtte være, ved at indgå i et samarbejde.

Vi er din uvildige købsrådgiver, når det kommer til hjemmeside, marketing (herunder SEO og annoncer) og generel digitalisering af din virksomhed.

Vores arbejde består i at sikre, at du får en løsning, som matcher dit behov – og at de aftaler du indgår også er realistiske for begge parter. Vores formål er at sikre at din virksomhed får netop den løsning som passer.

Vi er din virksomheds eksterne digitaliserings-, marketing- og IT-partner. Vi har mange års erfaring indenfor fagene og vi hjælper med alt det som har med online tilstedeværelse, forretningsudvikling, programmer, udvikling og styring af IT projekter at gøre.

Har du brug for hjælp til ...

Så kan vi hjælpe dig!

Vi hjælper ofte med

Er du i tvivl - så tag vores test!

Er du allerede i gang med at opbygge din online tilstedeværelse – og har en hjemmeside – men er usikker på, om du har helt styr på alle detaljerne i fht. eks. hosting, SEO, din aftale med dit web-bureau osv.? Så kan du prøve vores ti-trins test, hvor vi stiller dig 10 spørgsmål om din hjemmeside, søgeord, dit domæne og lignende.

Når du har gennemført testen, får du en indikator på, hvor vi helt overordnet vurderer, hvor godt der er styr på  forholdene. Vi sender dig også en rapport, som opfølgning på testen, hvis du ønsker det.

Det gode ved testen er, at den er helt gratis.

God fornøjelse!

KOM HURTIGT VIDERE

Vi hjælper dig!

Med vores grundpakke til 1.995,- ex. moms kommer du nemt i gang med at få en ‘second opinion’.

Når du booker os til en ‘second opinion’, gennemlæser vi, den kontrakt du har lavet, eller skal til at lave, med dit web- eller marketingbureau.

Ved gennemlæsningen vurderer vi gyldigheden og effekten af din kontrakt. Vi undersøger også, om du rent faktisk modtager de ydelser, du betaler for.

Udfyld formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan få en indledende og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefonnummer 2082 8564.

Vedhæft evt. filer her


Call to action

Kontakt os med det samme!

Loading